top of page

Beszélő lovak: Kick Ladbrokes, miközben a versenyzőinkkel vannak


A Ladbrokes látszólag megdöbbentő hanyatlása, a brit fogadások vitathatatlan piacvezetője továbbra is ma reggel a cég 2015-ös elszámolásának közzétételével folytatódik. A lényeg az, hogy tavaly 5,1 millió fonttal csökkent, 35,9 milliárd fonttal 2014-ben drámai csökkenést okoz, amelyet a "megnövekedett adó- és szabályozás" hatása miatt hibáztatnak. Amint Major Williams őrmester a 70-es években mondta vissza: Ó, drágám. De kár. Ne felejtsd el.

A Wolowitz (4.35) Wolverhamptonban támogathatja a Wolowitzot. David Barron lövészete a Fibresandről a Tapeta-ra vált, miután legutóbb kilépett a Southwell-i mezőnyből, de már két futamon írt ígéretet írt Newcastle-ben és Yorkban, így talán nem is Southwell vagy semmi.A legutóbbi kezdetén is nagyszerű volt az ideje, és meg fog állni a fogyatékossági debütáláson.

A Taunton két mérföldes hátránya a legversenyképesebb verseny az ugrókártyákon és Cobra De Mai (4.10) úgy néz ki, hogy folytatja a fejlődését. Az egyetlen négy éves játékos a mezőnyben, Dan Skelton versenyzője mindössze öt után indul mögötte Nagy-Britanniában, és javult, hogy megnyerje első akadályját a harmadik kísérlet során. Qualando, aki csalódást okozott a tavalyi Fred Winter-nek a Cheltenhamben való megnyerése óta, a legérdekesebb ellenfele most, hogy a Paul Nicholls stabilja visszatér a formába. </p> <p> A nyertesek eddig:

Swing Hard 5-4

A Boom The Groom 7-2

A Six Times 15-8

És a vezetõink. . .

…aki a Boom The Groom és a Swing Hard volt. Ma szer

ást bármelyik versenyen (amelyre fogadások érhetők el) az idei Cheltenham fesztiválon. Itt láthatja a 32Red Cheltenham piacát. </p> <p> Mint mindig, a mi bajnokunk lesz a tipster, aki a legjobb nyereséget adja a jelölt versenyekre a kezdeti árért £ 1, Minden nap péntekig. A nem futók vesztesek számítanak.Ha még nem csatlakozott eddig ezen a héten, akkor üdvözölheted ezt ma, de akkor a -3-et fogod kezdeni. Ha a hét végére nyúlsz, akkor a győztes Az a csúcs, aki a legmagasabb pontszámok közül a leggyorsabban megkötöttektől származik, legutóbb az utolsó napon. </p> <p> Sok szerencsét! .


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page