top of page

Egy félelmetes labdarúgó kemence


Ez az Arsenal eredménye minden versenyen, mivel 3-2 vereséget értek el a Stoke-on december első szombatján. Észre fogod venni a Ws számát. Ez egy csomó W. Keresse meg magának egy kiemelő tollat ​​és színt minden W-ben ezen a vonalon, és amit látni Bet365 fog - és a Fiver tudja, mert a Fiver megcsinálta - egy nagy fényes csillogás. És akkor alaposan meg kell tisztítanod a számítógép képernyőjét.

"Van egy kis meggyőződésünk" - mondta Arsène Wenger másnap. - Ha nincs meggyőződve, nincs esélyed. Meg kell hinnünk, és mindent meg kell adnunk. "Természetesen vannak hitük. Ez három vereség, egy húzás és 16 gyönyörű, fényes Ws 20 mérkőzésen.Nagyon sok olyan szó van, amivel leírhatjuk az arzenáli oldalt, amely ma este Monacóba vezet, és az egyikük "féktelen". Ezekben a 20 játékban ötször egyszer, négyszer kétszer, háromszor Bet 365 háromszor, két 11-szer és nikkel egyszer csak egyszer szereztek. Ők egy félelmetes labdarúgó kemence, és más csapatok egyszerűen elolvadtak előttük, mint a blancmange egy máglya. De miközben a logika azt diktálja, hogy a jövőbeli ellenfelek megközelíteni kell a lámpatesteket zavarodva, félelmetes és zavaró Saját nyilvánvaló inferioritásuk, néhányan előfordultak egy apró aprócska az Arsenal csillogó páncéljában. Míg bármennyire Bet365 szinte mindenki számára hihetetlenül szembesülnek, van egy olyan csapat, akivel szemben még ez az Arsenal oldal is küzd: jó.

Ezután otthon otthagyták a nyolcadik helyezett Stoke-ot, és előnyben részesítették egy elkeseredett back-pass-ot, hogy a Manchester Unitedet a rossz napjaikra dobták, de elvesztették a Tottenham (hetedik) és Southampton (hatodik) Így egy igazán kiemelkedő eredményt ért el egy 2-0-os győzelem a Manchester City-ben egy öt játék nélküli győzelem Bet365 közepén, és arra készül, hogy hazudjon a Middlesbroughban.Harmadikként a bajnokságban az asztal alsó felében az ellenfélben elhelyezett mérkőzések első helyen állnak, és a hét leghátsó részének ellenére átlagosan egy pontot érnek el, ami rosszabb, mint a Liverpool, a Manchester United, a Manchester City, a Chelsea és a Tottenham, És egyenlő Stoke és Swansea. Az Etihadban elért győzelem az egyetlen idő ebben a szezonban, a Community Shield ellenére, hogy egynél több gólt vertek Anglia egyik legfelső oldala előtt. Ma éjjel meg kell verniük Monaco-t, Legalább három. Más szóval, annyi célt kell Bet365 szerezniük, amennyit Monaco szállított az elmúlt 14 mérkőzésen, egy olyan oldalról, amely még a Bajnokok Ligájában büszkélkedhetett a szezonban. </p> <p> Bízom benne, "Wenger elmondta. "Az első szakaszban nem sikerült, ami meglepő volt a formánk miatt.Van egy második esélyünk, és kihasználjuk. "

" Én Milner No1 rajongója vagyok. Találj nekem egy komplett angol játékos. Vannak olyan játékosok, akik technikailag jobbak, igen. Gyorsabb játékosok, igen. Azok a játékosok, akik jobbra indulnak, igen. De mutasd meg nekem, aki mindent megtesz, amit Milner jól csinál. Nincs egy. Nehéz elhagyni őt. Tisztelet, elkötelezettség és teljesítmény: 10/10, fantasztikus. Ő polifunkcionális: fullback - az Bet365 egyetlen hely, amit nem szeret - támadó középpályán, széles. Előtte játszottam, és a csapat átlagosan három gólt játszott. Mindent megad. Elhagyod őt a padon, és teljesen dühös, de figyeli őt a játék során: bátorítást, kiabálást, támogatást. És a következő edzésen megöli magát.Milner egy jelenség, egy fickó, nagy labdákkal és szívvel ez a nagy "- Manuel Pellegrini James Milner dicséretében veszíti el magát. Milner Premier League kezdődik ebben a szezonban: 13.A BIGGER PLUG, mint az egyik a BFG's Bath

Mit csinálsz március 27-én, pénteken 7: 30-tól 9.15-ig? Az AC Jimbo, az Iain Macintosh, a Paul MacInnes és a Big Philippe Auclair lógása, ez az! De csak ha van jegye. Vedd fel Bet365 őket, amíg forróak! FIVER LETTERS </p> <p> "Re: Craig Hills észrevétele, hogy újra megadtam az e-mail címemet az ismert Fiver Towers spam-generátorhoz.Bár nem büszke erre a tényre, megvédtem magam azzal, hogy rámutattam, hogy mindkét alkalommal betűim megjelentek a Fiver-ben, valaki válaszolt - ami több, mint amit a Guardian Soulmates-ről mondhatok. "- Marcus Ladd </p> <p> "Marca - ez Jeremy Clarkson; Jeremy Clarkson, Marca. "- Martin Perrie

Küldje el a leveleket a the.boss@theguardian.com címre. És ha semmi sem jobb, akkor is tweetel a Fiver. Napjaink nyertes levele a következő: Marcus LaddJOIN GUARDIAN SOULMATES

Lehet, hogy ha elolvassa ezt a tea-időben Bet365 futó labdarúgó e-mailt, szinte biztosan egyedül lesz. De ne féljetek - ha szeretne társaságot vagy szeretetet keresni, iratkozzon fel ide, hogy megnézze az olyan eruditikus, társaságkedvelő, jóbarát és barátságos embereket, akik soha nem szoktak álmodni veled.És ne felejtsd el, ez nem az az elutasítás, ami megöli, ez a remény. BITS AND BOBS Andrés Iniesta szerint Manchester City, mint a Dinosaur Jr, érezni fogja a fájdalmat, amikor eljutnak a táborba Nou. "Nagy birtoklással kell rendelkeznünk, hogy szenvedjenek, ezért üldözik a labdát" - morogta. Andrés Iniesta és Barcelona nem ijesztik meg a Yaya Tourét és a város Bet365 többi tagjait. "Ha át akarunk menni, akkor meg kell nyernünk. Olyan játékosunk van, aki jól fog reagálni "- morogta vissza. </p> <p> Hallgassa a Klaxon szívmelengető tálat!Bhután, a legalacsonyabb rangú csapat a világ labdarúgójában, 3-1-es győzelmet ért el Srí Lanka felett az első világbajnoki selejtezőben.

A Sunderland megerősítette a kétes karácsonyi ital és a korábbi Rangers D1ck Advocaat menedzserének kinevezését Mint nyáron.

A West Brom kapus, Ben Foster legalább egy hónapja ki van zárva térddanggal. Most a

Reading és a Bradford után a pitch betolakodások Bet365 követte az FA Kupa negyeddöntőben a Madejski Stadionban hétfőn. A ciprusi játékvezető, Leontios Trattos által használt autó felgyújtott, másodszor pedig Több mint egy éve célzott. És az emberek azt kérdezik, miért nehezebben kap több embert, akik érdeklődnek a hivatalban való részvételhez.STILL JOBB?

A David Squires heti adagja.A top, top stuff, mint mindig. David Squires a…Gus Poyet és az új ember a Sunderland illusztráció: David Squires a Guardian számára A sértő,

alatt? Martin Laurence nem biztos abban, hogy milyen Bet365 védekezőnek tűnik.Megmagyarázza, hogy miért teszik jól, hogy jobb legyen az előző szezon pontjai. </p> <p> Spanyolország lerázta az ingét, és letépte a 16ozos boxkesztyűjét, ami készen áll arra, hogy harcoljon a végső bűnözés ellen a labdarúgó harcban: Mérkőzés rögzítése. Így magyarázza Sid Lowe.

Szeretné, ha a szabad tea-időben (ish) e-mailünk nagyon saját példányát közvetlenül a postaládájába küldi? Rendszeres példánya megállt érkezéskor? Kattints ide a regisztrációhoz. MINDEN TÖBB DOLLAR KÖLTSÉGET KÉRDEZZTED!


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page