top of page

Josh Hazlewood ausztráliai bírálta a dühös konfrontációt a döntővel

Josh Hazlewood bírságát szabta a meccsdíj 15% -ának, miután a gyors bowler a második Transhas Tasman Teszt második napján, az Új-Zéland ellen. Hazlewood bűnösnek találta a Chris Broad játékvezetőjének meghallgatását, a Nemzetközi Krikett Tanács pedig kedden későn adta le a monetáris büntetést. Új-Zéland v Ausztrália: a második tesztpilóta negyedik napja - élő!Bővebben

Az első alkalommal elkövetők gyakran megrovással rendelkeznek, de Hazlewood missziójának jellege azt jelentette, hogy mindig jó volt a pénz - bár a 2,318 dollár jóval több volt, mint a csuklós pofon.

Stump mikrofonok felvette a lándzsás kardot, miután egy harmadik kormányzó Richard Illingworth Christchurch vitatott döntését követően Ausztrália rámutatott egy lbw kiabálásra Hazlewoodból a kedd reggeli ülésén, Illingworth pedig Kane Williamson-t választotta A labdát, mielőtt megérinti a párnákat. Hazlewood és a kapitány Steve Smith mindketten felrobbantottak a szabályozó bírónak, Ranmore Martinesznek, hogy lekérdezze a folyamatot és az ítéletet. "Mit? Megütötte a lábát…Ki a fasz a harmadik umpire? "- mondta Hazlewood. Smith dühösen szembefordult Martineszrel, néhány apró szót kiejtett, majd megfordult a sarokkal, és undorral rázta a fejét. Úgy tűnik, Smith elkerülte a szankciót. Hazlewood dühös maradt, és Kiwi allrounder Corey Anderson-nak adta a sztrájk végét.

"Nem hallottam semmit. Azt mondták, hogy valamit mondott nekem. Sikertelen vagyok a bal fülemben - mondta Anderson. - A rossz oldalon lehetett volna. Akár valamit mondott, akár nem, nem vagyok túlságosan érintett. "Mindkét helyszíni döntőbíró Hazlewoodban volt szó.Írásbeli jegyzeteket a tisztviselők helyettesítettek, Glenn Maxwell segített hazavonni Hazlewoodot.

"Csalódott volt, hogy nem kapta meg a jutalmakat a bowlinghoz" - mondta Jackson Bird. "A tesztelt krikett kemény játék, és néha a hervadás felforrósodik, és az emberek csalódást okozhatnak." Valószínűleg az egész [járóbeteg-kevésbé] session frusztrációja volt.Nem hiszem, hogy bárki megérintette volna a vonalat, de ha igen, akkor az ICC-t feltételezem, hogy elveszik ezt a kezünkből. "Anderson nem panaszkodott Ausztrália magatartására a kellemetlen epizód alatt. "Biteket hall, mindenki nem tudta, mi folyik" - mondta. "Ha elkezdhetjük frusztrálni a másik oldalt, akkor nyilvánvalóan kattintsunk a dobozra és egy győzelemre."

A korábbi új-zélandi játékosok, Ian Smith és Mark Richardson, mindkettő az eseménynaplóban, Kritikusan bírálta Smith-et és Hazlewood-ot. "Sajnálom, de ez elviselhetetlen" - mondja Richardson. </p> <p> Az ICC főnöke, David Richardson megfogadta tavaly, hogy a játékosok viselkedését "megpróbálják". </p> <p> Egyes játékosok mérkőzéseit elfogadhatatlannak tartották, és nem jó példa a fiatal rajongóknak "- mondta Richardson. "Egy első bűncselekményért valószínűleg véget érhetsz egy kis pénzzel." Hazlewoodot a Hagley Oval tömege fogadta el kedden, az új-zélandi rajongók pedig sikoltoztak neki, hogy "nézzék meg ezt a nyelvet ”.


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page