top of page

Hat Nemzet: Wales Dan Lydiate szemben Franciaországgal, de Charteris megsérült


Luke Charteris kihagyja Wales péntek este találkozását Franciaországban a Principality Stadium péntek este után nem a fitness teszt, de Dan Lydiate visszatér, hogy a hazai hátsó sorban egy családias hangot, miután a padon az első két mérkőzés A hat nemzet közül.Wales a hat nemzet pénteken elindult, de Sam Warburton boldog Tovább…

Wales 24 órával később jelentette be az oldalukat, miután a Charterist kizárták, de a Warren Gatland másik fitness , A Clermont Auvergne központja, Jonathan Davies, a lázas sérülésektől való visszatérés után indul.

A Charterist felváltja Bradley Davies, a Skócia egyik oldalán három változás egyike.Lydiate átveszi Justin Tipuric-ot, ami lehetővé teszi a kapitánynak, Sam Warburtonnek, hogy visszatérjen a nyílászáró kedvenc pozíciójához, míg Alex Cuthbert a szárnyra tér vissza Tom James helyett, aki visszatér a Test arénába hat éves távollét után Tartott két mérkőzést.

"Az általunk végrehajtott változtatások megfelelnek a játéknak, amelyet Franciaország valószínűleg hozhat" - mondta Gatland. "Azt hittük, várnunk kell a későbbiekben a héten, hogy véglegesítsük a sérüléseket, de miután tudtuk, mi volt a vártnál korábban, tudtuk bejelenteni az oldalt." </p> <p> A főedző Hozzátette: "Hat óriási hatna hétvégére készül. Franciaország Cardiffba érkezik, a Guy Novès elleni lenyűgöző kampányban.Szeretnénk folytatni a veretlen futásunkat, és szeretnénk lépést tartani, miután legyőzte Skóciát. "

Wales lesz arra törekszik, hogy folytassa a taktikai csípés ebben az évben, hogy látta őket szondák a tér ki széles, nem pedig összeomlik Középen.Annak ellenére, hogy Írországban Dublinban voltak, 13 pontból érkeztek, és öt percet kellett elszalasztaniuk, hogy csak büntetést engedjenek, hogy Jonathan Sexton rúgott a mérkőzésre, de hiányt talált Skóciával szemben.

Nem voltunk boldogok Írország ellen, de mi többet mutattunk, mit tehetünk Skóciával szemben "- mondta Gareth Davies, aki az utolsó hét teszt közül hatot ért el. "Még mindig néhány lehetőséget hagyunk ott, és pénteken szeretnénk jobb végrehajtani. Sam Warburton tudta, hogy a hatodik hatodik piszkos munkát még meg kell csinálni. Olvass tovább!

" Nincs semmi baj az úton Támadunk és lefutunk a végrehajtásra, és egyre gyakrabban jutunk el az utolsó lépéshez. Franciaország nagy, fizikai oldal, de eddig nem voltak meggyőzőek.Ha házunkat rendben tartjuk, jó győzelemhez juthatunk. Tudjuk, hogy előre kell haladnunk az embereket: ha ezt tesszük, akkor a hátuk is megteheti a többit.

"Boldog vagyok a próbálkozó rekordmal, de ami még fontosabb, A csapat jól játszik. Én vagyok a kapcsolat a támadók és a hátsók között, és nagy tempóval akarunk játszani. Ha ezt pénteken tesszük, biztos vagyok benne, hogy Franciaország fúj. Nagy hátsó soruk van, és lehetőségük lehet a második félidőben, amikor nem olyan élesek, mint az elején.Erősek a támadásban, ezért nem akarjuk, hogy túl laza legyen. "Wales csapat játszani Franciaországban, Principality Stadium, Cardiff, 8.05pm február 26., péntek Liam Williams (Scarlets) A Cuthbert (Cardiff Blues), J Davies (Clermont Auvergne), J Roberts (Harlequins), G North (Northampton), D Biggar (Ospreys), G Davies (Scarlets); R Evans (Scarlets), S Baldwin (Ospreys), S Lee (Scarlets), B Davies (Wasps), AW Jones (Ospreys), D Lydiate (Ospreys), S Warburton (Cardiff, elfogó), Taulupe Faletau (Newport Gwent Dragons ).


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page