top of page

Rob Gronkowski pártja: csillapított rémálom vagy NFL egységesítő?


De a későbbi események következményeihez jutunk. Most itt az ideje, hogy táncolj: Facebook Twitter Pinterest A hajó, ahol ez a figyelemre méltó kirakodás megtörtént, pénteken Miamiból, Florida-ból indul Flo Rida, Waka Flocka Flame, 3Lau, Gronkowski családtagok és százak A wannabe Gronks. A hajónak is nagy volt az újságírói köre, köztük egy, de a Boston Globe-tól származó két újságíró is.

Miután a Bahron-szigeteken horgonyzott a "Gronk-szigeten", a hajó hétfőn visszatért minden utasával. Igen, a Super Bowl XLII-nál nagyobb patkányokkal szemben az óriásoknál senki nem volt olyan részeg, hogy leesett a hajóról.Valójában a hajó még több utasral jött vissza, mint amennyit elhagyott volna, ha szeretné bevonni azokat a szerencsés zigótákat, amelyek kétségtelenül a Gronk-szigeten születnek. A Sodomban és a Gronkmorra-ban való részvétel költsége 700 dollárral kezdődött, plusz díjak, de volt lehetőség arra, hogy visszaadja ezt a pénzt és még sok mást. Gronk önmagában felajánlott egy pár "10 nagy készpénzt, ha mindenki előtt zörgetsz." Remélhetőleg kaptak egy átvételt. Végül is adózási időszak. És miközben az embereket "nyilvánosságra bocsátják" nem feltétlenül egészségesnek vagy Roger Goodell szent "Pajzsának" védelmezőnek, Gronk hajója nem volt családbarát esemény…Kivéve a Family Feud játékot (és a vendégeknek, akik gyerekeket hoznak).

De a szórakozás nem ér véget ott az S.S.T.D. Egy Kentucky-i Gronkite javasolta a barátnőjét. Gronk atya levette az ingét és hajlott. Fogd ezt, Archie Manning! A Gronk előadóknak járó túrákat adott. A nők felfújható zebrákat cipeltek. Gronk lovagolt Waka Flocka Flame-t. Úgy hangzik, mint a jó, a blackout, a konszenzuális szórakozás az olyan embereknek, akiknek a mulatságos ötlete elmerül.

Nem hiszel nekem? Akkor kérdezzen meg egy nőt a körutazáson, akivel a Globe beszélt: "Van jó időm? Ó Istenem, igen! Bár nem emlékszem tegnap este.Lehet, hogy elájultam. "

Nem valószínű, hogy mindenki a hajón élvezte magát. A 700 Gronkophilies a hajó utasainak csak 30% -át tette ki. További 1600 ember volt az átlagos cirkáló - hóemberek a hawaii ingben, akik pihenni akartak -, akik váratlanul három napig és négy éjszaka estének az Entourage egyik legrosszabb epizódja. Képzeld el, hogy a szegény nagyanyádat egy Gronk rokon viszi fel a módja annak, hogy több répát császáriaként szerezzenek a vacsoraasztalon. Szörnyű. Ha még mindig vannak utazási ügynökök, akkor ezek a népek kivonulnak.

Azok számára, akik kifejezetten a Gronkanálért fizetnek, mindenképpen megkapták, amit keresnek.Lehet, hogy nem mindenki (beleértve az író) Twisted Tea csészéjét, de a Gronk párthajó valószínűleg tónusos volt mindazok számára, akik az egyetemi görög életükben évelik az évüket a legnagyobb (mégis nagyrészt feledésbe merült nehéz italok miatt) él. Mindenkinek volt hajlandó résztvevője, és úgy tűnik, a partcipáció magas volt. De vajon mindez hogyan gyógyítja az NFL sebeket?

Mivel a Gronk a labdarúgó világ harcoló forró csapatait választja nagyszerűen. Az egyik oldalon van a hagyományos, régebbi NFL rajongók, akik megvetik Cam Newton ünnepségét, és élvezik a leomlás mindenki, aki kevesebb, mint tökéletes a területen. Ezek azok az emberek, akik azt állítják, hogy csak a kemény orrú játékról és a termelésről gondoskodnak. Ezek azok az emberek, akik kedvenc sportfogalma a "gengszter" szó.Ezek azok az emberek, akiknek az "osztály" és a "tisztelet" iránti igénye mindenkor megjelenik, véletlenszerűen elérte a fekete védekező szerepét. A túloldalon vannak azok, akik azt hiszik, hogy nincs elég tánc és hozzáállás a sportban, és úgy érzi, Newton ünnepelnie kell, hogy elhagyja a Super Bowl sajtótájékoztatóját, mert éppen igazságát élte úgy, hogy nem érezte, hogy udvariasnak kell lennie a Média…vagy valami. NFL kitüntetések díjkiosztás: Cam Newton nyeri a bajnokságot MVP - amint ez történt További információk

Akkor ott van a Gronk. Szeretett Gronk. A Gronk képes megoszlani a két oldal közötti szakadékot (majd valószínűleg eloszlik, amikor az LMFAO a háttérben játszik). Ő ünnepli a touchdownok után. Ő parti. Iszik. Elveszi a pólót, és megmutatja személyiségét és abs-személyiségét.Ő minden, amit "csak szórakozzunk ott" a tömeg akar. Olyan nyugtalanító, hogy ő vagy (vagy annyira hülye, ha tetszik), hogy körutazása nem tiltja meg a mobiltelefonokat és a közösségi média használatát.

De mint egy Red Bull és a vodka, a Gronk több mint egy dolog. Ha a bátyja pályafutásának rovására jönne, könnyebben bírálható lenne. De az NFL premier párt fiának is van egy bajnoki gyűrűje. Kemény és fizikai a pályán. A csapattársaik és edzőik soha nem kérdőjelezték meg az elkötelezettségét. Nem késő a találkozókért. Soha nem volt bajban a törvénygel. Megmenti a pénzét. És például a Cam Newtonhoz hasonlóan, a Gronk mindig eleget tesz médiakötelezettségeinek.

A Gronk minden ember számára. Ő mindenki. Régi iskola keveredik az iskolából.Fél-Tebow, fél Manziel (bár az utóbbi problémái nélkül). Ha a pályafutása végéig képes lépést tartani ezzel a figyelemre méltó ütemmel, ha továbbra is megjelenhet a pályán és a tánccsoportban, de soha nem a rendőrség foltjánál, akkor lehet a ragyogó, verejték és rúzs, és a Jell-o Hogy a sportolók szórakozhatnak és még mindig nagyszerűek lehetnek, függetlenül attól, hogy milyen fajta vagy lövéses. Lehet, hogy meggyőzze a forradalmi frakciókat, hogy vessen véget a háborúnak, és emlékezzen arra, hogy mindenkinek a legszórakoztatóbb és leginkább részeg utazásai közé tartozik: egy életre szóló sportos rajongó.


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page