top of page

Exiles on Main Street: A londoni ír és a Saracens megpróbálja rögbi értékesíteni Amerikát


A misszionáriusi munka szórakoztató, ha egy italt vagy egy kézikönyvet kínál. Ez volt az egyik dolog, amit a londoni ír és a Saracens New Yorkban és New Jersey-ban tanult ezen a héten.Valami mást, amire rájönnek, az az, hogy az evangélium terjedése keményebb, amikor a mezőnyben, egy igényes amerikai televíziós közönség előtt kell megtenni. Az Egyesült Államok harmadik helyezettje a Dubai Hetenben felfedi a növekvő részesedést a globális játékban. Martin Pengelly Bővebben

A képzések, a középiskolai edzői és sajtóesemények a Times Square-en és az angol és az ír konzulok által tartott esti fogadások után szombaton a két csapat a Red Bull Arénában Harrisonban A manhattani Hudsonon keresztül. Az első Aviva Premiership játék, melyet idegen földön rendeztek, bizonyos értelemben egy ismerős környezetben játszódik: a Red Bull egy városon kívüli tál, kék ülései meredeken Raked, nem ellentétben a Madejski kívül Reading, ahol az ír általában játszani.De minden más értelemben ez mind új.

Novemberben, a városban, hogy megalapozzák a földet, az ír vezérigazgató Bob Casey elmondta a Guardiannak, hogy reménykedett "egy repedés napja, egy jó játék a rögbi "Azt gondoltam, hogy a több mint 15 ezer ember számára jó lenne az első év."

Szerencséjén a brit lakóhelyen a keleti 51-es években borospoharak csattogtak és a Rugby Premier elindította a Try Rugby USA program, úgy gondolta, valami ilyesmi - és ezáltal megduplázza a tömegeket az ír legutóbbi hazai mérkőzésén a Sarries-szal.

A jegyárak néhány helyi kritikát vonzottak; A hosting legacy ügynökség promóciója a valódi New York-i stílusban folytatódik. A tudás különböző formáitól származó becslések 6 000 és 20 000 között mozognak. Akárhogy is, csak mintegy 500 résztvevő lesz az Egyesült Királyságban működő ír rajongók.Ez egy amerikai tömeg lesz.

Amerika, általában tartják, készen áll a rögbiegyesítésre. A szombati játék, esetleg az első három az Atlanti-óceánon, az NBC, a hálózat, amely ezen a héten bejelentette, hogy a következő szezonban angol klubjátékokat mutat be.

Az NBC bemutatta az USA Sevens-t is Las Vegas-ból , Az Eagles Chicago-i játékai az Új-Zéland és Ausztrália ellen, valamint a Rugby World Cup ellen. Jon Miller, az NBC Sports és az NBC Sports Network programozásának elnöke, a Premiership-megállapodás "kiterjesztése a jól dokumentált elkötelezettségünk kiterjesztésére a sportra és a rögbi növekedésére az USA-ban". Összesen 75 játékot fognak megjeleníteni: 25 a televízión és 50 online streamen.

Mindazonáltal, ahogy az amerikai saját 15-ös bajnoki bajnokság kezdetét veszi a saját sugárzási terveivel, az NBC néhány zsetonra vágyik .Facebook Twitter Pinterest Ír játékosok a Red Bull Arénában. Fotó: Julio Cortez / APUS hivatásos rögbi bajnokság versenye áprilisban kezdődik. Tovább </p> <p> A Premiership asztalnál a Saracens az első, az ír utolsó. Mindketten olyan nyereményt akarnak nyerni, amely több ezer mérföldnyire van távolabb az eldugult angol tél zsibbadó hideg és sötét sódjaitól. A keleti parton ezen a héten rekord hangulatot tapasztalt, és a Red Bull ebben a szezonban csak egy Major League Soccer játékot adott otthont. A mező szilárd lesz.

A játékosok értékelik, hogy meg kell találni ezt a földet.Annak érdekében, hogy az amerikai televíziós közönség átmenetibb része legyen boldognak, bemutatni kell őket.

"Meg kell szereznünk néhány pontot" - mondta Tom Coventry ír vezetőedő pénteken. "És ugyanakkor tudjuk, hogy a promóterek és a Premiership promóterei vagyunk. Ez csak azt jelenti, hogy mindent meg kell játszani: van egy teljesen új rajongói bázisunk, hogy lenyűgözhessük. "Ezután az ír 6 játékkal rendelkezik, amelyek menteni magukat a kiesésből. Arra a kérdésre, hogy a hét együttese - hosszabb időtartamú, de ugyanazon a helyen, mint a Saracens által híres csapatépítő utak - segíthetne az embereinek kötődni a futáshoz, Coventry azt mondta: A munka.

"Megpróbáljuk megtenni.Nyilvánvalóan olyan helyzetben vagyunk, amikor megpróbálsz elragadni valamit, a szezon utolsó harmadában. Tehát igen, a különbség itt az, hogy mindannyian távol vagyunk távol otthonról, találkozunk új emberekkel, új rajongókkal.

"De tartozunk a klubnak, tartozunk Ez a rajongóinknak, tartozunk magunknak. Rengeteg indok van játszani. Az a tény, hogy ezen az úton távol van az otthontól, még egy motiváció a holnapi játék megnyeréséhez. "Facebook Twitter Pinterest Hayden Smith a rózsaszínű Saracenekért és a New York Jets Composite: Corbis & amp; Getty ImagesHe ma vádolja velem: amikor a West Point-i rögbi háborúba ment További információk

Mindkét csapat hiányzik a hat nemzetiségű nemzetközi versenyen, de észak-amerikai tehetség lesz jelen.Elsőként a Tom Cruse-nak nevezett görög vadászkutyán kívül a Exiles elindítja a kanadai központot, Ciaran Hearnt és a Saracens három amerikai eagle-t állít.

Van Chris Wyles szárnyas és egykori nemzeti kapitánya, és ott van a rendkívül ígéretes prop Titi Lamositele, akit a helyettesítő padon neveznek el. A pályán kívül van a második soros Hayden Smith is, aki sok helyi ember számára ismert, miután a NFL New York Jets szűk vége egy varázslat után.

"Amikor itt voltam Hobokenben élt, és mindez a futballról szólt - jelentette be Smith a helyi médiának a héten, miután Montclair-t tanult. A Jets New Jersey-ben is játszik, a 82,500-as kapacitású MetLife Stadionban East Rutherfordban.

"Most, amikor találkozom az egykori csapattársaimmal, az emberek jobban ismerik a rögbijátékot, Itt nő.Az idő és az erőfeszítés, hogy egyre nagyobb a játék a helyi szinten, azt hiszem, van egy nagy eséllyel a sikerhez. "

A rögbi és a nagy isten futball közötti kapcsolatok valaha viták. A hetes átfutási sikerei és technikai cseréje a technikával és a technikával szemben, a kölcsönös tisztelet kultúrája fejlődik. Ezen a héten az írok bent és edzettek a Jets Florham Park létesítményében, jellemzően hatalmas és Plusz helyet, amelyet Coventry a "legkevésbé szemfényvágónak" nevezett, és hallhatóan csodálkozva hozzátette: "Wow, milyen létesítmény…"

Az NFL csapata azonban egy szívességet ad: Exiles 'Hazelwood, amikor saját ovális golyókat hoztak Wembleybe.


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page